Обслужване на клиенти
14-дневна гаранция за удовлетвореност

evmotions.bg осигурява 14-дневна гаранция за удовлетвореност, ако заявите поръчката си на уебстраницата evmotions.bg. Ако не сте напълно удовлетворени от закупения апарат, изпратете ни го в оригиналната и неповредена опаковка в 14-дневен срок, считано от получаването му, и ние ще Ви възстановим цената. Преди да го изпратите, свържете се с офиса за обслужване на клиенти на evmotions.bg и поискайте да ви дадат RMA-номер. Пратките, които идват без RMA-номер, се отказват. Разходите за доставката се поемат от подателя. Гаранцията за удовлетворение може да бъде избрана само от индивида. Тази гаранция не е валидна за юридически лица.

Гаранционен срок

За всеки продукт на evmotions.bg гаранционният срок е 12 месеца.

Гаранция и дефекти

Ремонт в рамките на гаранционния срок (12 месеца) Поискайте от офиса ни да Ви дадат RMA-номер. Разходите за доставка се поделят (Вие плащате разходите за доставка до фирмата, а фирмата - тези за доставка обратно до Вас). Ремонт след гаранционния срок (12 месеца) Поискайте от офиса ни да Ви дадат RMA-номер. Вие плащате разходите за доставка до фирмата и после от нея до Вас.

Сертификат CE

Обозначението 'CE' удостоверява, че всички продукти на evmotions.bg отговарят на изискванията за здраве и опазване на околната среда, прилагани в Европейския съюз с цел безопасност на потребителите. 'CE' означава Conformité Européenne, тоест 'отговаря на европейските регулации'.


Banknote Kft.  © 2013-2021  All rights reserved 
evmotions UK evmotions IE evmotions DE evmotions AT evmotions FR evmotions IT evmotions ES evmotions FI evmotions NL evmotions SE evmotions DK evmotions PL evmotions SI evmotions HU evmotions RO evmotions SK evmotions CZ evmotions LT evmotions GR

PayPal      Stripe